Blog

Da li je pokretanje veb sajta neophodna stavka za moj biznis?

potreban_mi_je_veb_sajt

Da li je pokretanje veb sajta neophodna stavka  za moj biznis? To je pitanje na koje mnogi imaju različite odgovore. Međutim, ljudi koji imaju sopstvene firme još uvek ne znaju da se znatno može povećati prihod ukoliko imate sajt. Pođimo od samo od obične pretpostavke da ukoliko vas nema na internetu vi ste nevidljivi za određen broj ljudi.

Danas je internet u velikoj ekspanziji i takvu činjenicu treba iskoristiti na pravi način. Trenutno preko 70% domaćinstava u Srbiji danas ima pristup internetu što je izuzetan potencijal za one koji svoj biznis promovišu putem interneta.

Ono što vi treba da znate jeste kakav vam sajt treba, da li je to statična veb prezentacija ili dinamičan sajt na kojem je često potrebno vršiti izmene.

STATIČAN VEB SAJT

Statični veb sajtovi su dobri za one firme koje nemaju potrebu za čestim izmenama na sajtu. Ovakvi sajtovi predstavljaju obične prezentacije vašeg biznisa i dobri su za manje firme  ili za takozvane landing stranice (sajtovi koji služe da na brz i efektan način promovišete neku vašu uslugu ili proizvod).

Za razliku od dinamičnih veb sajtova ovakvi sajtovi su mnogo jeftiniji i apsolutno su zaštićeni od hakerskih napada. Statične veb sajtove kod nas možete naručiti po ceni od 50e. Naravno cena ovakvih sajtova zavisi i od broja stranica koje će biti na sajtu.

DINAMIČAN VEB SAJT

Dinamični sajtovi su uglavnom veliki sajtovi koje pokreće neki od CMS sistema poput WordPress-a ili Joomle. Koriste ga one firme koje imaju potrebu za čestim ažuriranjem sadržaja na sajtu, poput blogova, online prodavnica i slično.

Izrada ovakvih sajtova je mnogo skuplja. Osim izrade za njih je neophodno mesečno održavanje kako bi bili zaštićeni od eventualnih bagova i slično.

Kod nas ih možete dobiti sa cenom od 120e.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Označena polja su obavezna *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

kovalskidesign.com | © copyrights 2018