BlogWordpress

5 RAZLOGA ZAŠTO JE WORDPRESS NAJBOLJE REŠENJE ZA VAŠ SAJT

kovalskidesign-wordpress-min

Iako na internetu postoji sijaset CMS platformi za upravljanje sadržajem, od kojih su najpoznatije Joomla, Drupal, Magento, jedna se posebno izdvaja a to je WordPress. U nastavku ćemo se baviti kojih je to 5 razloga zašto bi vaš veb sajt trebao da bude u wordpresu.

Ovo su samo neki od razloga zasto je toliko zastupljen:

1. NAJPOPULARNIJI CMS SISTEM NA SVETU

Kao i ostali CMS sistemi on je besplatan i otvoren (open sourse) sistem za upravljanje sadržajem koji je zasnovan na PHP i MySQL skriptama. WordPress je stvoren 2003. godine a danas ga koristi oko 60% svih sajtova sa CMS sistemina na internetu dok taj broj i dalje raste.

Wordpress-Market-Share-min

2. VELIKA ZAJEDNICA U SVETU

Za razliku od ostalih CMS sistema WordPress ima izuzetno veliku zajednicu dizajnera, programera i uopšte ljudi koji rade na usavršavanju i razvoju ove popularne platforme.

3. LAKOĆA U RUKOVANJU WORDPRESS SAJTA

U veoma kratkom vremenskom intervalu se može naučiti kako upravljati sajtom iz administatorskog dela samog WordPress-a. Na veoma jednostavan način možete dodati ili obrisati stranicu, članak, fotografiju ili samo izmeniti neki tekst i slično. Osim toga interfejs mu je preveden na srpski jezik što još više doprinosi lakoći u rukovanju ovom platformom.

4. VELIKI BROJ TUTORIJALA NA INTERNETU

Kako ima ogromnu zajednicu tako se i stvorio veliki broj video klipova o tome kako da rešite neki problem u WordPress-u. Na Youtube možete pronaći veliki broj klipova o tome kako da uređujete veb sajt. Osim video klipova možete pronaći i veliki broj članaka o njemu.

5. IZUZETNO VELIKI BROJ DODATAKA

Nešto što ga razlikuje od ostalih CMS sistema jeste veliki broj dodataka koji je moguće instalirati na samu platformu. Ovi dodaci dopunjuju funkcionalnost ove platforme sa raznim mogućnostima poput dodatka za online prodavnicu ili recimo dodatka za galeriju ili slajder sa fotografijama i td.

Iz tog razloga naša je preporuka da ukoliko imate želju da gradite sajt sa nekim CMS sistemom da to bude WordPress.

Naš cenovnik za izradu sajta u ovoj platformi možete pogledati na ovoj stranici.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Označena polja su obavezna *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

kovalskidesign.com | © copyrights 2018